batang India

3252 views
batang India,3.71 / 5 ( 24votes )

Koleksi cerita lucah, kisah lucah, kisah sex, baca lucah, majalah lucah melayu terbaek

Gambar Bogel batang India   Melayu Boleh.Com

Masa tu yati berusia 22 , bekrja di KL.Tunang yati berada di kampung.Kami pernah lakukan seks tapi yati tak pernah puas.Sealu tak de "foreplay".Selepas berkucup-kucup, dia akan masukkan batang dia ke dalam kemaluan ku.
Lepas tu yang aku geram, tak sampai satu minit, dia akan terpanjut.aku tak show my feelings tapi dalam hati.......

bila bekerja di KL, aku berkenalan dengan rakan setugas saya, keturunan india.Orangny walaupun hitam, tapi badan dan muka nya macam pelakon Bollywood,.Misainya mengancam.
Bulu dadanya lebat!!.
entah macam mana, waktu bersembang-sembang,saya ajaknya keluar makan malam.To cut short,

NEXTPART: lepas makan malam, kami balik naik keretanya.singgah sekejap di taman TITIWANGSA di suatu tempat yang sunyi.berbual2, kemudian i tanya pasal private life dia. dia mengaku mempunyai gf bangsanya dan mereka pernah lakukan seks.i tanya , hebat ker dia atas katil. dan dia jawab 2 jam tak cukup!!Aku terpegun...dan i rapatkan badan i kat dia and start lah...raba-raba and then dia ramas tetek saya....lepas tu entah macam mana dia kucup aku sekuat-kuat.Aku lemas dalam pelukan dia.dia ajak aku ke biliknya.
NEXTPART:atas katil, kami mulalah.Aney tu yang ajar saya segala selok-belok seks.dia ajar macam mana nak kulum konek.dia menjilat i sampai terkeluar-keluar air saya.Batangnya,makkkkk ooooiii, dua kali besar dari tunang i punya.tak sunat! ( cute jugak ).Tapi bulu koneknya dati kotek sampai kepala koneknya.Itu yang buat aku geli lebih masa main.
setelah jilat saya sampai matah puth aku aja nampak,dia pun masukkan batang gajahnya dalam cipap aku,keluar masuk sampai aku klimaks.entah malam tu berapa kali i klimaks aku tak tau.yang aku tau, aku puas for the first time in my life.
sekarang i dah kahwin , anak 3, suami aku seperti dulu juga.Takde foreplay.Ada sekali i kulum batangnya..tapi di terpanjut dalam mulut saya, lalu tak daya nak teruskan permainan.TIDUR!!!
setiap malam semasa BERSAMA ngan suami saya, saya imagine bermain dengan aney india tu,batangnya yang besar dan berbulu.aku imagine batang hitam tu masuk keluar cipap saya yang putih....terima kasih aney!!i can't forget your cock!!!NANDRI.

Gambar seks melayu main, melayu tudung sex bini orang, cerita maindengan india, batang india, isap konek keling, tudung bogel tidur, konek india, foreplay melayu, melayu hisap batang india, cerita awek india tetek besar, cerita sex melayu india, cerita awek kulum, cerita sex awek india, batang india puki melayu kisah sex, batang india main dgn gadis melayu, awek tudung india kisah lucah, awek melayu nak konek india sekini, awek india kulum kote, awek india kulum batang malam deepavali, awek cina hisap batang india