Faiqah 2

5441 views
Faiqah 2,3.83 / 5 ( 6votes )

Koleksi cerita lucah, kisah lucah, kisah sex, baca lucah, majalah lucah melayu terbaek

Gambar Bogel Faiqah 2   Melayu Boleh.Com

Sementara itu di sebuah CyberCafe,
Azril bersama seorang lagi teman beliau yang berbangsa Singh berkongsi satu komputer......
'Singh kau tengok tuh aku dah on dengan awek yang pakai nick Istrikehausan nih. ' Azril bersuara sambil tersengih kegembiraan.
'Oiii bagus tuhh aku nak tumpang sekaki Az, mari kita kerjakan cukup cukup'
Singh menambah serta menepuk nepuk bahu Azril.
'Singh aku takut laa, aku ajak dia pergi makan jer tengahari besok' Azril agak risau menyuarakan pendapatnya.
'Apalah kau ni Az takkan nak makan saja macam tuh tak girik laaaa beb kalau nak on biar betul betul on baru puas'.
'Ok Singh kalau macam tuh aku pergi jumpa besok bawak dia pergi keluar lunch lepas tuh aku try usha bawak dia pergi rumah sewa kita'
'Very good macam tulah kawan, aku tunggu kat rumah besok, kau usha baik punya dulu bila awek tuhh dah ready aku joint sekali alright. '
'Singh aku takat ringan ringan biasalah tapi yang heavy intercourse nih aku tak biasalah nanti ko mulakan dulu yeah sebab aku tak nak yang tak cun lahh Singh. '
'Apalah kau ni kau bring her to our house,nanti pandailah aku mengerjakanya kalau kau tak nak' Singh tersenyum sinis.
Begitulah perancangan yang mereka berdua rancangkan. Azril memang budak College tapi Singh sudahpun bekerja maka memanglah Singh lebih berpengalaman jika dibandingkan.
Faiqa masuk kebilik semula setelah berpuas hati dengan temujanji untuk keesokan harinya. Faiqa tersenyum puas sambil cuba memejamkan matanya.Dia bertekad akan pergi bershopping esok dengan bertemankan Azril yang baru saja beliau temui di chat room sebentar tadi. Iqa melakukannya semata mata untuk memenuhi kesepian yang sering kali ditinggalkan oleh suaminya yang sentiasa sibuk sepanjang masa.Itu sahaja tujuanya tidak lebih dari itu.
Pagi Rabu tersebut suami Iqa bersiap dan berkemas untuk bertolak ke Brussel. Iqa memandu kereta Proton Perdana V6nya untuk menghantar suaminya ke airport.
'Aiii Iqa you face shines a lot to day'ujar suaminya.
'Ehhh ye kerrr biasa aje, takkan lah pulak nak bermuram dan bersedih aje' Iqa membalas serta terus menumpukan perhatian terhadap jalan raya tanpa memandang kearah suaminya.
Sesampai diruang departure Iqa hanya memberrhentikan diruang menunggu saja. Beliau tidak pun turun dari kereta.
'Nanti Abang call Iqa bila dah sampai yeee' . suaminya berlalu sambil melambai lambai.
Iqa memecutkan keretanya kearah Kuala Lumpur, sejak dari bangun tidur beliau hanya menumpukan perhatian terhadap lunch date nyer. Mereka sepatutnya bertemu di Mid Valley MegaMall. Iqa menelefon Azril dan menyatakan yang beliau free saat ini dan meminta berjumpa dengan beliau pada pukul 10 lebih. Iqa memberikan alasan beliau ada urusan lain masa tengahari nanti. Sebenarnyanya beliau sendiri sudah tidak sabar untuk berjumpa dengan Azril 'budak college' yang bersama sama chatting denganya semalam.
Sementara itu Azril semakin girang menerima panggilan Iqa dan mengetahui Iqa mempercepatkan masa untuk mereka berjumpa.
Azril terus mengejutkan Singh.
'Singh ada change of plan bangunlah mari aku cerita plan baru nih'.
Setelah meletaka kereta dibasement Megaamall yang berdekatan dengan tempat letak kereta Hotel Cititel, Iqa terus saja bergegas ke Delifrance Megamall. Beliau siap sedia terus order makanan kerana dari pagi beliau memang tidak mangambil sarapan. Waktu itu Iqa sedang memilih tempat duduk tiba tiba ada seseorang menepuk bahunya.
'You ini Iqa kan' sapa seorang pemuda tinggi lampai berpakain kemas.
'Errrrr ye saya Iqa'
'Hai I Azril lahh kita chat berdua semalam' sambil pemuda itu menghulurkan tangan untuk berjabat tangan.
Iqa meletakan tray makanan tadi diatas meja bulat dan menyambut salam Azril. Azril mengengam kuat tangan Iqa yang halus lagi putih itu.
Mereka berdua berbual kosong biasalah pertama kali berjumpa Iqa berasa agak gugup. Selama ini Iqa memang biasanya hanya berani buat cybersex dan phonesex saja dengan chatter tapi inilah kali pertama beliau berjumpa face to face dengan chatters di Internet. Sungguhpun begitu Azril pandai menyesuaikan keadaan sehinggakan Iqa tidak lagi berasa kekok setelah setengah jam mereka berbual.
'Iqa jom kita tengok wayang,ada cerita best lah'Azril mengajak dengan selamba. Walaupun berusia muda Azril memang terkenal dicollegenya dengan gelaran casanova. Serta pengalamanya itu tidak beliau sia siakan untuk menarik minat Iqa supaya berasa 'comfortable' bila disisinya.
'Ok jugak tu good idea I memang dah lama tak tengok movie especialy the latest movie lah. Asyik tengok kat Astro jerr boring jugak' Iqa bangun dan mengambil beg tanganya.

Kami menaiki lif yang berdekatan dengan Delifrance dan terus ke tingkat 3 dimana pawagam terletak. Semasa menaiki lif Azril memegang erat tanganku yang herannya aku sedikitpun tidak merasa janggal. Suamiku sendiri sejak akhir akhir ini jarang sekali memegang tanganku bila saja kami keluar bersama. Aku amat merindui saat saat manis semasa kami berdua bercinta di US dulu.
Aku membayarkan tiket untuk menonton wayang serta kami bergegas ke panggung nombor 8 untuk menonton cerita Matrix.
Kebetulan pada masa itu tidak ramai yang menonton tayangan yang pertama tersebut.
Iqa memang jarang menonton Sci Fi movie dipawagam, beliau selalunya minat menonton cerita yang bercorak romantik komedi. Tapi hari itu beliau menyerahkan hal pemilihan cerita kepada Azril ternyata Iqa amat senang sekali bersama Azril. Mereka mendapat tempat duduk yang paling belakang dan berada ditengah tengah.
Azril tak henti henti menceritakan asal usul cerita Matrix, Iqa hanya diam mendengar dan...
'Iqa kulit you nih sungguh halus dan licin' sambil Azril membilik bilik tangan Iqa yang sejak dari tadi tak lepas oleh sentuhan Azril.
'Mana ada you ni pandai jelah Azril', ujar Iqa yang mula kagum atas pujian pujian Azril.
'Iqa please panggil I Az jer ok and I panggil you Iqa instead of Faiqa your full name' sambil Azril meguntum senyum.
Az terus saja menarik tangan Iqa dan menciumnya. Sambil diurut urut perlahan hujung jari Iqa.
Faiqa sendiri terperanjat dengan perlakuan Azril mengucup tanganya tapi beliau tidak pula berusaha menarik tanganya. Melihatkan Iqa diam saja Az semakin berani. Az melepaskan tangan Iqa dan mula merangkul bahu Iqa dengan perlahan. Az makin lama makin mendekatkan mukanya kemuka Iqa dan.....
Satu kucupan hinggap di bibir Iqa. Iqa lansung berasa serba salah beliau hanya pasrah. Azril terus menggunakan peluang itu untuk menjamah bibir mungil Iqa.
Bersambung.

cerita lucah rumah sewa, cerita lucah romantik, cerpen romantik giler, cerita seks rumah sewa, main dengan singh, cerita seks romantik, cerita lucah sewa, cerpen seks romantik, cerita lancap, memek awek malaysia, cerita lucah bilik sewa, cerita sex chat melayu, kisah lucah romantik, cerita sex romantik, cerita seks romantik melayu, kisah seks romantik, seks rumah sewa, cerita lucah main dengan singh, chat lucah, cerita seks bilik sewa