Faiqah 3

3687 views
Faiqah 3,3.22 / 5 ( 9votes )

Koleksi cerita lucah, kisah lucah, kisah sex, baca lucah, majalah lucah melayu terbaek

Gambar Bogel Faiqah 3   Melayu Boleh.Com

Perasaan Iqa bercampur antara merelakan dengan tidak. Walaupun beliau memerlukan belaian kasih sayang tetapi beliau belum lagi bersedia untuk mengadakan hubungan seksual terhadap lelaki lain selain dari suaminya sendiri.
Az semakin galak menyonyot bibir Iqa sementara tanganya mula menjalar dibahagian leher Iqa. T Shirt Iqa memang mempunyai bukaan koler yang agak luas dan ini makin memudahkan Az menyusupkan tangan beliau terus keanak baju Iqa. Perlahan tetapi dengan tekanan yang beransur kuat Az meramas tetek Iqa. Memang bra Iqa masih menajadi penghalang antara jari Az degan puting tetek Iqa yang semakin mengeras itu, tapi Az tidak mahu bersikap gelojoh dan mengambil cara step by step bagi menaikan syahwat Iqa.

Agak lama juga bibir mereka bertaut rapat sehinggakan Iqa termengah mengah mengambil nafas.
'Az,,, Iqa.....' Iqa mula bersuara didalam cahaya samar samar panggung itu.
'Ohhhhh maaf Iqa , Az memang tak dapat menahan diri errrr did I accidently bite you Iqa' Az cuba menukar topic.
'Az bukan ,,,, Iqa malulah dekat public nihhh'
'Laaaa bukannya ada orang yang nampak pun kan kat sini gelap'
Disudut hati Iqa memang merasakan keenakan yang sukar digambarkan sebentar tadi beliau beliau dikucup dengan begitu hangat oleh seorang lelaki. Iqa memang mempunyai fantasi untuk melakukan seks dengan seseorang yang kacak dan lebih muda.Tidak seperti berasmara dengan suaminya yang sudahpun menjangkau usia dan hanya mementingkan kepuasan dirinya sendiri sahaja. Kerapkali sejak kebelakangan ini Iqa hanya dijadikan bahan seks object suaminya dan apabila puas beliau akan terus menarik selimut dan tidur dengan lenyaklah membiarkan Iqa masih lagi dalam keadaan berahi.
'Iqa you are so attractive, I nak sangat see more of you',Its ok I faham kalau you tak berapa suka kat public jom kita check in kat hotel cititel nih.'Azril mengusap usap rambut Iqa sambil berbisik pada Iqa.
Hati kecil Iqa bersorak mendengarkan kata kata Az tadi tapi fikiranya mula membayangkan rasa takut untuk menunaikan permintaan Az yang baru saja beberapa jam yang lalu mereka mengenali antara satu sama lain.
Az terus bangun walaupun cerita wayang masih lagi belum selesai penayanganya. Az menarik tangan Iqa membuatkan Iqa tidak mempunyai pilihan lansung untuk mengatakan tidak. Pintu pawagam dikuak dengan girang oleh Az.
'Iqa tunggu sekejap kat sini ya Az nak pergi ketandas'
Hati kecil Iqa mula menduga kehendak Azril yang mengajaknya keluar dari panggung tersebut. Walaupun naluri wanita Iqa telahpun menduga perkara yang akan berlaku seterusnya tetapi beliau sendiri tidak pula cuba mengelak dari ajakan beliau.
Setiba ditandas Az cepat cepat menelefon Singh.
'Hoi Singh aku nak bawak dia pegi hotel Cititel seperti yang telah kita rancangkan.Nanti aku sms kau nombor bilik hotel alright.Singh you owe me this time aku nak awek Cina kau tu lepas nih ok.'
Iqa masih lagi megepit beg tanganya bila Azril keluar dari tandas untuk berjumpanya. Azril terus memimpin tangan Iqa menuju kepintu keluar.
'Az you nak pergi mana ni' Iqa bertanya.
'Iqa jom kita pergi hotel kat sebelah ni Hotel Cititel' Azril bersuara dengan bersahaja tanpa memandang wajah Iqa.
'Ishkk Az napa pulak nak pergi hotel tu' Iqa mula menarik tanganya.
'Come on Iqa I lebih suka berterus terang ok, sejak dari malam tadi memang I have the intention to have you!'
'Iqa I guarranty you that you are going to be satisfied to the fullest if you let me sleep with you.' Azril memandang tepat kearah mata Iqa.Renungan tajam Azril membuatkan Iqa tersipu dan pada masa yang sama Iqa merasakan kehangatan yang bergelora dan beliau merasa bagaikan anak dara sunti yang baru pertama kali dikucupi mesra oleh seorang teruna.
Perasaan Iqa sendiri bertekad untuk mengikuti saja kehendak naluri nafsunya sendiri. Beliau sudah jemu hanya menjadi objek pemuas nafsu suaminya sendiri sejak sudah beberapa lama berkahwin. Usahkan cumbu rayu bahkan suaminya hanyalah mementingkan kepuasan kepala kotenya sahaja, asalkan saja beliau berjaya memancutkan air maninya memang sudah kebiasaan suami Iqa akan terus saja berdengkur

cerita melayu pil perangsang, www bolehmelayu com/cerita lucah/faiqah3, videolucah makcikmakcik, melayu boleh faiqah, lucah singh yang baik hati, lucah remaja sayang jom chek in hotel, gambar bogel Awek sex hot, ceritaseks faiqah3, cerita seks berdengkur, WWWAWEK MELAYU MEMANG BOLEH