Makcik Zarah

1742 views
Makcik Zarah,4.25 / 5 ( 4votes )

Koleksi cerita lucah, kisah lucah, kisah sex, baca lucah, majalah lucah melayu terbaek

Gambar Bogel Makcik Zarah   Melayu Boleh.Com

Hi.. nama aku shah ....ni citer aku masa study kat oversea dulu..aku ada sorang kawan...zul nama dia...satu hari zul kata familiy dia nak datang lawat dia...since aku dok sorang dan rumah aku kire besar gak, so diorang nak tumpang rumah aku... zul dah takde ayah...yg datang mak dia(auntie zarah),akak ipar dia(kak julie) ngan adik pompuan dia(linda)..abg dia(actually abg tiri dia) tak datang sbb ada keje....3 hari diorang dok rumah aku..takde apa2 jadi..

Hari keempat..pagi tu diorang sepatutnye gi picnic,tapi bila aku bangun tengok diorang ada lagi..aku tanya apasal..diorang kata auntie zarah tak sihat....so diorang tak jadi pergi...aku suruh gak diorang pegi since kete sumer dah sewa..nak gi tempat tuh kene drive sejam gak...aku boleh jaga auntie zarah...diorang pon setuju...so tinggallah aku ngan auntie zarah kat rumah

Jam baru kol 9 pagi..auntie zarah masih dalam bilik..so aku lepak la kat ruang tamu sorang2...tak lama lepas tu auntie zarah keluar...dia masih pakai baju tido tapi muka dan rambut dia dah basah...maybe dia dah basuh muka and gosok gigi kot....aku kata kat dia breakfast kat atas meja kat dapur.....masa aku tengok auntie zarah melangkah ke dapur tu..aku stim gak coz baju tido dia nipis giler..boleh nampak bra and panties dia yg warna hitam...auntie zarah nih still mude gak lagi..baru 40 tahun..dia kawin masa umur 18 tahun..pastuh masa umur 27 tahun dia dah menjanda.. husband dia meninggal sbb accident.... body auntie zarah pon mengancam lagi..figure dia aku rasa 38-26-40...yg best nye tetek dia besar....tiba2 aku rasa stim memikirkan pasal auntie zarah....and masa tuh le suara2 sumbang yg menyuruh aku 'melakukannya'....aku pon fikir..bila lagi...ni le masanye..aku pon nekad..

Aku pergi kedapur..aku tengok auntie zarah tengah sapu jem kat roti..dia membelakangi aku....slow2 aku pon rapat kat dia....aku pegang pinggang dia..auntie zarah terkejut...dia tanya apa aku buat nih..aku tak jawab..aku terus mencium telinga auntie zarah dari belakang....auntie zarah cuba mengelak...tapi aku suruh dia diam....aku merapatkan badan aku ke badan auntie zarah....batang aku sekarang berada betul2 kat celah punggung dia yg montok tu...auntie zarah cuba mengelak lagi..dia melarang aku..malu katanya....aku kata takde apa yg nak dimalukan.... 'auntie cantik'..kataku...tangan aku mula memeluknye dari belakang...sebelah tangan aku letak kat atas dadanya....sebelah lagi kat perutnye....aku mengusap2 lembut tetek auntie zarah.....dia sudah tidak melarang lagi...teteknye dah mula mengeras....memang besar tetek auntie zarah...batang aku semakin tegang dan menikam luruh punggungnye....mulutku semakin rancak mencium auntie zarah..pipi...telinga..mata...auntie zarah makin bernafsu..nafasnye semakin kencang..sekali sekali dia menggeselkan punggungnye ke batangku..aku rasa sedap dan aku tau dia pon nikmat sama...

Tangan kiriku mula turun ke celah kangkang anutie zarah....dia dah basah....aku melurut2 di situ....ini membuatkan auntie zarah makin seronok...tangannye memegang tanganku dan menyuruh aku meramas2 dicelah kangkangnye..tiba2 dia berpusing mengadapku....kami bertentangan mata..aku dapat lihat dari pancaran matanya yg dia amat memerlukan belaianku...dan aku tidak akan menghampakannnya....aku muncium pipi nye...turun ke bibirnye..dengan rakus dia mencium bibirku kembali....lidah kami bertemu...aku menyedut lidahnye..dia menyedut lidah ku..lama kami berkeadaan begitu...dalam masa yg sama tanganku sudah meramas2 payudaranye yg besar dan sudah semakin tegang....kiri dan kanan bertukar ganti....auntie zarah mendengus kenikmatan....tangannye sudah berada dibatangku dan meramas2 dari luar.....

Aku mengangkat baju tido auntie zarah dan menanggalkannye...hanya bra dan pantiesnye saja yg menutupi badan auntie zarah...mmg menarik....bibir ku turun dari bibirnye..ke leher dan akhirnye singgah ke gunung nikmat auntie....aku menjilat dan menghisap...auntie zarah menggeliat kesedapan...tangannye semakin rancak menggosok batang aku.....tiba2 dia berbisik padaku....'not here'...dan dia menunjuk kearah bilikku...aku pon mengangkat auntie zarah dan kakinye dililitkan di pinggangku....aku masih menjilat teteknye....dalam bilik aku merebahkan auntie zarah diatas katil....auntie zarah menelentang dan aku baring disisinye...kami kembali bersup lidah...tangan aku merayap dan meramas2 teteknye...dan akhir sekali berhenti di celah kangkangnye....panties dia dah basah kuyup...mmg auntie zarah jenis yg banyak air....lama aku bermain di celah kangkang auntie...jari ku aku pusingkan dalam bentuk bulatan diluar pantiesnye..kadang2 aku menjolok sedikit...tak berapa lama kemudian..auntie zarah mengepit kakinye dan serentak dengan itu keluar air dari pussy nye...auntie zarah tercungap2 kepenatan....aku pon menanggalkan baju dan seluar ku...batang ku yg besar dan keras aku halakan ke mulut auntie....aku suruh dia kulum...tapi dia tak nak sebab tak biasa.....aku suakan jugak kat mulutnye..nak tak nak dia pon masukkkan batang aku dalam mulut dia..

Mmg dia tak pandai blowjob..aku lak yg kena ajar....susah gak dia nak masukkan batang aku yg 8 inci tuh dalam mulut dia..tapi lama2 dia dah makin pandai..atau makin syok...dia jilat batang aku turun naik...aku rasa nikmat yg amat sangat.... sambil dia blowjob..aku tanggalkan bra dia...sempat gak aku tengok size bra dia..38d..perghhhh....15 minutes dia blow aku..aku rasa nak pancut...aku tak bagi tau dia tapi aku suruh dia laju lagi.....and bila aku pancut..aku sembur kat dalam mulut dia....auntie zarah nampak macam menggelabah semacam dan cuba mengeluarkan batang aku dari mulut dia..tapi aku tahan...aku suruh dia telan air mani aku sbb aku tak suka membezir..dia pon telan air mani aku...

cerita lucah makcik ajar, gambar dan cerita gadis melayu melacap, lucah makcik dan aku, Mak cik cerita lucah, Makcik sosial lucah