PLU : Seks dengan Papa sedap sangat

4489 views

Koleksi cerita lucah, kisah lucah, kisah sex, baca lucah, majalah lucah melayu terbaek

Gambar Bogel PLU : Seks dengan Papa sedap sangat   Melayu Boleh.Com

Aku sedang duduk di atas sofa sambil menonton tv bila papa ku mengajak aku untuk pergi ke gim. aku bersetuju dengan cadangan papa ku . kami berdua menyalin pakaian . hari tu kami naik Prado papa . di gim kami melakukan banyak workout , gettin pumped up and all sweaty . setelah selaesai semua workout , aku mencadangkan untuk mandi . You see, my dad is pretty hot actually. he is pretty muscualr, nice chest, great ass, and his cock is un believe, it is huge . batangnye yang besar tu sering menjadi fantasi lancapan aku setiap malamku bila aku gersang . aku pernah tengok dier melancap , mak ai air mani dier kalau tadah mau penuh satu mangkuk !!!

Selepas selesai mandi , kami pun pulang . sampai saja di rumah kelihatan suasana sunyi sepi . aku mencari mak jah orang gaji ku kerana ingin suruh dia membuat air aku dan papa . tapi hanya nota yang ditinggalakan dan menyatakan yang dia balik kek kampung kerna ada urusan kecemasan . mau tak mau aku lah yang kene buat air . ala bukan susah pun . kasihan papa baru berumur 40 tahun dah duda . mama pergi tanpa pesan bila kereta yang di pandunya dari tempat kerja telah di langgar oleh trailer . mama meninggal di tempat kejadian . semenjak itu aku lihat papa tidak lagi seriang dulu . pernah aku cuba untuk mendapatkan teman untuk tapi papa kata dier dah tawar hati dengan perempuan . tapi mase tu aku tak paam lagi maksud papa . sehingga aku balik dari gim hari tu …..

Lepas aku dan papa habis menghirup fresh oren yang aku buat , papa menyuruh aku tolong hantarkan beg gim nye ke dalam bilik . We got there and he directed me to his room with his hands on my ass. aku berasa gementar dan cuba untuk melawan batang aku dari tegang . papa menyuruh aku menanggalkan semua pakaian aku , katanya dia nak tengok yang baby boy die dah besar ke belum . tanpa berlengah aku terus membuka pakaian dan hanya tinggal boxer aku sahaje . die tanye kenape tak bukak boxer tu . aku jawab malu . papa ku berjaya memujuk aku dan aku pun membukakan boxer aku . dalam hati aku macam orang yang mengantuk di sorongkan bantal . tapi untuk mengelakkan papa ku mengsyaki aku ni aku buat innocent je . He came over to me and i dropped to my knees and whipped out his cock, it was huge. besar memang besar batang papaku . tanpa di suruh aku terus menghisap batang nye yang lebih kurang 9 inci itu . aku juga dapat dengar keluhan dan dengusan keasyikan papa ku bila batangnye di suck oleh aku . aku suck batang papa ku lebih laju lagi bila aku dengar erangan nye kerana aku turut terangsang. tiba tiba aku dapat rase yang di nak cumming , memandangkan kakinye dah mengejang tapi tiba2 dia menarik keluar batang nye dan berkata yang dier nak main puas puas dulu baru cum .

Papa perasan yang aku kecewa kerana nak merasa sperm lalu memujuk aku dan berkata turn aku pulak . aku tergamam . papa menolak aku ke atas katilnye dan starting to licking my balls and suck me off . aku mendengus kesedapan . papa tahu yang formula nye berjaya . isapan nye semakin deras dan cepat . hampir 15 minit aku menahan virgin sperm aku . akhirnya aku dah tak boleh tahan lagi dan i’m almost cumming dad !!!! . papa tahu aku nak cum dia cepat cepat mengeluar kan batang aku dari mulut nye . so aku tak jadi cum . I’m asked why he did that ???? dier kate ala belum 1 jam pun dah nak pancit . tak best la . so kini aku paam ……

Papa mengajak aku melakukan 69 position . aku agree . aku mula menghisap batang papa dan papa licking my pinky juicy ass hole . papa mendengus kesedapan akibat isapan batang dan jilatan keatas ass hole aku . setelah berada dalam posisi itu selama 10 minit papa kate yang die nak aku rase satu lagi posisi yang boleh di kateka ‘ HEAVEN ’ aku tanye ape dier . papa suruh aku bangun dan megambil KY Jelly dalam almari baju nye . aku dah dapat mengangak tapi buat don’t know aje…… . papa kate ni adelah climax untuk acara ini . papa menyuruh aku menonggeng aku ikut aje . mula 2 aku dapat rase yang jari papa bermain main dengan ass hole aku . satu persatu jari papa menusuk dalam lubang keramat aku . dalam masa beberape saat aku dapat rasekan yang kesemua jari papa dah masuk dalam ass hole aku . sakit …… memang sakit perit giler . tapi kerana sayangkan papa aku tahan aje. papa menjilat lidah . haa…. dah cukup longgar untuk big dick papa . son get ready for the superb stuff ……….. papa ku tanye camner ngan finger fucking tadi ok ke , kalau ok papa aku nak ke next movement … aku kate nothing much . it’s that all u can do dad ??? papa ku terkejut dan tersenyum . it’s no all my son . there s something that can bring u up so high .

haaaaaaaaaa. cepat tonggeng . tadi nak sangat yang lebih best ni ha batang gajah dating . aku dah tau yang papa nak fuck aku but aku buat dek je… aku tersa sejuk je kat ass hole aku . ni musti papa tengah sapu KY Jelly supaye nanti tak sangkut . papa kate lagi yang diser sapu tu sbab tak nak anak dier merana kesakitan nanti . kini aku raser yangpapa aku dah bersedia . pelahan lahan aku dapat raser yang big dick dier menusuk jubor aku … mula tak la raser sakit sangat .tapi biler batang dier dah masuk setengah tuhan sajer yang tahu . macam nak terbelah bontot aku . aku moaning kesakitan . papa berhenti . dan tanye what happen ???? aku diam je . sakit ke ?? papa tanyer . ok papa behenti kejap ye ??? papa memberhentikan pergerakkan nye dan membetulkan posisi . agak lame jugak papa berhenti kerana nak sesuai kan keaadaan batangnye yang besar dalam assl hole aku yang sempit tu . about 2 minit aku dah tak raser sakit lagi . papa terus menusuk jauh kedalam lagi . but kali ni tak sakit sangat kerana lubang aku dah suitable dengan batang papa . papa bijak mainkan perananye . dalam 2 minit papa berhenti . pastu di mintak izin aku untuk terus henjut . aku benarkan. papa terus menghenjut . raser sakit tu memang lah ader tapi lame kelamean bertukar menjadi sedap . penat menonggeng aku menyarap . papa terus dengan tusuk padu dan dengusan ghairah dan kesedapan menusuk jubor aku . rase sakit tadi dah hilang dan semakin sedap rasenye. aku dengar papa menjerit halus dan tiba tiba die terus cabut batang nye dari ass hole aku . daalm keadaan seronok tu aku terkejut . macam tadi juagk dier tak nak climax awal . tak syok kater nye .

papa suruh aku berpaling dan mengangkang kaki aku . melalui cermin meja solek papa aku dapat tengok ass hole aku macam dah rabak dek tusukan batang papa yang besar tu . tapi aku puas . papa mengangkat kaki aku ke bahu nye dan meletakkan bantal di bawah punggung aku . papa mula menusuk ass hole aku melalui depan . dengan cara cam ni aku rase lebih selesa dan terangsang . lame gak papa fucking jubor aku dalam sepuluh minit . setiap tusukannya aku raser yang aku ni kepunyaan nye selama lamenye. papa mencabut lagi zakar besar nye dan menyuruh aku mengereng . aku pun mengereng . tusukan papa dalam keadaan agak laju aku pun tak tau kenape . papa menjerit menyuruh aku kemut kan ass hole aku . aku kemut kan dan aku lihat papa menjerit kesedapan setiap kali jubur ku di kemut kan . apa yang boleh aku kate kan dalam maser aku keener fuck yang papa tak habis habis memuji yang jubor aku ketat dan sedap. dalam beberapae minit papa mencabut kan batang nye dan dier kate yang dier dah tak tahan lagi dan nak pancut . die mintak kebenaran aku dan nak pancut dalam . aku ape lagi terus je la setuju sbab tu la yang aku nak dan kalau boleh aku nak mengandungkan anak papa ku. papa terus suruh aku menonggeng balik dan aku akur . papa terus menusuk ass hole aku tanpa berlengah . kali hayunan agak laju dan lancar sbab buntut aku dah longgar . tak samapai 15 minit papa mengejangkan kakinye dan aku tau yang die nak pancut . aku dapat raser yang sperm papa memenuhi lubanng buntut aku . ader jugak sperm yang tumpah keluar dari jubor aku sebab terlampau banyak dan jatuh ke tilam . aku raser kalau aku tadah sperm tu musti penuh satu mangguk . heheheh .aku pun dah tak tahan lagi batang aku terus terpancut dan melimpah ke cadar papa dengan sendirinye akibat terlalu terangsang. selepas inkjet semua sperm dier , papa kelihatan sangat letih dan membiarkan batang nyer didalam ass hole aku . aku membiarkan je . papa jatuh terlentok di belakang badan aku kerana kepenatan . selepas beberapa minit papa bangun dan mencabut batang nye . papa memberikan aku senyuman puas dan kami bercium mulut sebagai desert kate papa . papa mengajak aku mandi bersama dan aku turuti arahanye .di dalam bath room aku dan papa membingcang kan yang kami patut teruskan macam ni atau ini lah kali pertama dan terakhir aku bagging pade papa dan kater kan yang aku nak terus macam ni . papa bersetuju dengan cadangan aku dan sebagai syarat nye aku musti selalu melayan kehendak buas nye tu tak kire maser . bagi aku itulah yang aku inginkan selalu . dalam bath room tu jugak aku dan papa semapt blowjob dan fucking sekali lagi .

selesai je mandi aku tersu ke bilik aku . aku terus menghadap cermin dan tengok ass hole aku ape khabar. aku terperanjat !!! mak ai rabak lubang buntut aku di kerjakan papa . papa memang hebat .aku terus melancap lagi bile aku ingat pasal tadi .sejak dari hari itu hidup aku serupa cam bini papa yang hanye memuaskan syahwat papa . kami sangat rapat dan akan making love whenever we like .

itulah secebis kisah benar yang belaku antara ayah kandung ku dan aku . sesungguh nye papa ku ader care lain untuk meluahkan kasih saying nyer kepada aku

cerita lucah papa, cerita syok, main dengan papa, cerita seks plu, seks dengan daddy, cerita plu malaysia, cerita sex papa, main dengan daddy, cerita lucah syok, cerita sedap syok, cerita lucah daddy, cerita lucah sangat, melayu plu, main dgn papa, seks dengan papa, cerita fuck, cerita seks melayu papa, lucah sangat, cerita seks dengan daddy, cerita sex melayu plu