Seks 3some

4964 views
Seks 3some,3.21 / 5 ( 14votes )

Koleksi cerita lucah, kisah lucah, kisah sex, baca lucah, majalah lucah melayu terbaek

Gambar Bogel Seks 3some   Melayu Boleh.Com
ada satu awek ni yang beriya-iya sangat nak berkenalan dengan aku, sampai naik pening kepala aku dibuatnya. So satu hari aku pun bersetuju nak pi jumpa dia... blind date lagik !! aku jumpa dia kat MCd Daya bumi. So tepat pada masa yang telah di tetapkan dia muncul. Oh wow hebat jugak.... kira tak malu kalau dibuat berjalan sebelah aku. So aku panggil dia Liana, 19 tahun dia dari Selayang. Ok kami makan burger, sampai petang lepak kat situ, lepas tu aku minta diri nak balik.
Nak di jadikkan cerita dia ajak aku balik rumah dia kat selayang, di cakap parents dia tarak pi outstation, yag ada cuma adik perempuan dia jer.Ok aku pun ikut dia balik. Sampai rumah dia, aku duduk lepak sahaja, tetiba liana panggil aku naik atas pasal dia nak mintak tolong aku repairkan pc dia yang rosak,. Sedang aku merepair pc tu tetiba liana cakap dia nak main dengan aku, omaakkkk aiiii terperanjat aku bila mendengar kenyatan tu, aku tanya liana serius ker, dia hanya mengangguk sahaja.
Maka aku terus menjalankan tugas ku sebagai seorang lelaki, hebat jugak liana ni, aku sempat tanya dia mana dia belajar ni, dia jawab dari buku jer, ni first time dia buat secara live, so tak payah laa aku cerita secara detail apa aku buat ngan liana , korang pepaham sajer laaa , yang pasti liana cum hampir 7 kali dan aku buat 4 round hari tu dan sumer aku lepaskan kat dalam pussy liana sampai naik meleleh keluar balik air aku tu.
Aku terasa puas yang amat sangat, aku tanya yana dia tak menyesal ker bagi dara dia kat aku, dia jawab apa nak risau, daripada dia bagi kat orang yang bebukan lagik baik dia bagi kat aku,dan dia cukup puas dengan aku. Aku hanya mampu senyum.
Sedang aku berbaring-baring sambil kotey aku di lancap oleh liana tetiba pintu bilik terbukak, alamakkkkk liana lupa nak kunci tadik, maka aku dan liana tergamam sebentar, kalau parents liana mati aku kena sembelih. Tetiba muncul adik liana, lalu dia bertanya kakak buat apa tu. Untuk pengetahuan korang adik liana ni kembar sorang nama yani sorang nama mimi, mereka berdua terperanjat tengok aksi kami tu, aku panggil mereka berdua masuk dan duduk dia atas katil sekali, aku bisik kat telinga liana yang aku nak main dengan adik dia , liana terperanjat dan terus cakap mana boleh, aku kata aku nak jugak , at last liana bagi...
Aku panggil adik liana, aku tanya dia nak tak buat apa yang aku buat dengan akak dia, dia tersenyum malu, aku capai tangan yani lepas tu aku letak kan kat kotey aku tu, aku suruh dia lancap kan untuk aku, aku panggil mimi, aku suruh dia kiss aku, best gilas, perlahan-lahan aku bukak baju mimi, tetek dia kecik jer maklum laa umo baru 16 tahun, tapi kira ok laaaaa, mimi mula mendengus manja bila aku raba tetek dia, kotey aku dah stim gila ni, liana hanya menonton dari jauh jer sambil tangannya memengag pussy dia, biarkan dia,
Aku pun membuka pakaian mimi, lepas tu terus menjlat pussy mimi, omakkkkk aii wanginya, air gatal mimi dah terkeluar banyak sekali, aku suruh mimi baring lepas tu aku start fuck dia, hebatt sekali ketat gila, darah virgin mimi terpercik dari celah kelangkang mimi, mimi menjerit kesakitan tapi lelama dia terdiam menikmati hayunan aku.
Aku terasa telur aku kena isap, rupanya liana sudah berada di bawah mimi sambil menghisap telur aku , ni yang buat lagik nikmat yang tak terhingga, mimi entah berapa kali klimaks aku pun tak tahu, at last aku rasa aku nak terpancut, dan terus aku memancutkan air gatalku dalam pussy mimi ,mimi tersenyum puas. Aku lagik puas.
Lepas tu aku panggil yani, yani dah tersedia bogel, terus berbaring dihadapan aku, tanpa banyak cerita aku pun terus fuck yani pulak, menjerit yani bila kotey aku mula memasuki gua nikmat dia, sekali lagik kotey aku kena percikkan darah virgin yani, aku fuck yani sampai aku klimaks yang kali ke berapa aku pun tak tahu, aku lepaskan cukup-cukup kedalam pussy yani.
Kami semua terbaring kepenantan di atas katil , aku cakap thanks kat mereka, mereka kata seronok ngan aku, aku lagi seronok pasal dapat 3 dara... Malam tu aku tidur dengan mereka, entah berapa raound lagik aku belasah diorang aku pun tak ingat, yang pasti esok aku MC, tak larat nak pi kerja, aku terus kena demam, may be air tulang keluar banyak sangat tu yang sampai tak berdaya dibuatnya. Seminggu lepas tu aku hantar liana balik tempat dia belajar, sebelum tu aku sempat 3 round dengan liana.
Yang best sekali , 2 malam lepas tu mimi dengan yani call aku ajak datang rumah diorang pasal mintak tolong repair pc lagik aku pun terus laaaa pergi......

melayu boleh jer, melayu boleh jer blogspot, blog cerita lucah, melayu tudung main negro, blogspot cerita lucah, cerita sex melayu blogspot, blog cerita lucah melayu, cerita pussy, melayu bol, blog seks malaysia, lucah mlyu 3some, yati bogel gambar, selayang 3some, blog cerita seks melayu, cerita lucah liana, 4 round seks ku, cerita 3some, cerita 3 some, blog lucah seks, blog lucah seks cerita