Tajul Punya

2111 views
Tajul Punya,4 / 5 ( 12votes )

Koleksi cerita lucah, kisah lucah, kisah sex, baca lucah, majalah lucah melayu terbaek

Hanya nostalgia yang tak akan hilang bersamanya.

Tahun 1995 dulu aku menyewa di Paramount Garden dengan member opis aku Tajul. Area kami tu memang line clear pasal jiran boleh kata semua kaum Cina.

Tajul ni memang satu kepala dengan aku …. Kaki cipap. Cumanya aku bertamaddun sikit sedangkan si Tajul ni tak kira jenis janji geli. Aci 50 tahun yang cuci opis tu pun nak diprojekkannya. Kakak tea lady tu aku dengar dah kena kat pantry.

Nak jadikan cerita si Tajul ni akhirnya bertunang gak akibat tak tahan melayan ngomel emak dia. Tasha tunang dia ni kerja kat depan opis kami so lebih kurang diorang ni kena ‘Kuch Kuch Hotai Hai’ kat stall mamak depan opis tulah. Tasha ni mengancam habis, kalau masa lunch kat area tu dialah main attractionnya. History dia ni panjang gak , member aku yang grad ITM pun kenal dia ni masa time study dulu. Kata member aku dia ni dah biasa kena angkut masa stay kat kenanga dulu. Room mate member aku pun dah chop ‘I Wuz Here’ kat cipap si Tasha. Aku hint hint gak kat Tajul tapi orang dah mamai bercintan mana nak peduli. Peduli apa aku.

Adatlah bertunang dan stay jauh dari ibu bapa, selalulah si Tasha ni lepak kat rumah kami. Tolong basuh baju tunang dia,sterika lagi, bersihkan bilik termasuk body tunang dia. Tajul pernah sound kat aku yang dia cuma ringan ringan je dengan Tasha pasal dia nak rasmi pada malam pertama nanti. Nak tergelak jugak aku bila dengar sang playboy punya harapan. Biasalah macam projek hospital ke dah 2 atau 3 bulan orang dah pakai barulah menteri datang rasmikan.
Satu hari Sabtu tiba tiba si Tasha muncul kat rumah kami, rupa rupanya diorang suppose nak gi K.L dinner malam tu. Tapi dia tak tahu yang Tajul dah balik ke Terengganu ada emergency dan mangkuk ayun tu lak tak bagi tahu kat si Tasha ni. Habis aku explain lebih kurang dia terus masuk ke bilik Tajul. Cari underwear tunang kot nak lepaskan rindu.

Tiba tiba dia keluar dan landing kat sebelah aku kat sofa di hall tu. Terkedu gak aku. Dia sound yang dia boring. Aku pun katalah yang aku boring jugak so aku ajaklah dia keluar ronda ronda dengan tiada harapan pun. Terus dia setuju. Masa mula mula atas motor aku tu dia dok kebelakang sikit, adalah gap untuk angin sikit. Start je motor aku press sikit terus melekap tetek dia kat belakang aku. Empuk beb. Kekenyalannya membuatkan secara otomatik ada hand brake kereta lak atas tangki minyak aku. Togang konek aku beb.

Kerana tak tahan kesesakan dalam seluar jeans aku, aku stop kat tepi Federal Highway dekat dekat Kota Darul Ehsan. Dia tanya kenapa so aku jawaplah ada masaalah parking sikit. Tergelak dia nampak lesung pipit. Aku soundlah macam mana nak gi K.L kat sini pun dah problem. Terkejut aku bila dia kata buat apa gi K.L baik balik settlekan problem dulu. Berderau darah aku walaupun aku dah biasa buat kerja ni tapi kali ni melibatkan tunang member baik aku. Dahlah berkongsi pakai sabun mandi,ubat gigi dan macam macam lagi dengan dia, tunang dia pun aku nak kongsi gak. Tapi masa tu kepala kecil aku dah menguasai kepala besar lalu aku terus start enjin balik dan u-turn kat Kg. Kerinci.
Sampai je kat rumah berdentum pintu depan ditutup. Terus kami berpelukkan sampai terhantuk hantuk helmet. Berdecup decup lidah aku dengan lidah dia bertikam tikaman. Helmet pun bertabur kat atas sofa diikuti baju ngan jeans kami. Jeans ketat dia tu rasa mudah je tertanggal. Tangan aku pun menjalarlah kat belakang body dia terus aku buka cangkuk coli dia. Terserlah tetek dia yang aku rasa paling minima pun 36C. Terhenti jap action aku terpukau menatap tetek dia tu. Agaknya pasal asyik ringan ringan maka attentoin terlebihlah kat bahagian tetek ni. Tak lama pun terus aku nyonyot kiri kanan, jilat jilat tak mainlah. Kiri kanan aku sedut sampai badan dia melintuk ke belakang Sesekali aku ramas ramas punggung dia. Sound system dia pun mulalah start.

Lepas tu aku dudukkan kat sofa tu. Aku tarik seluar dalam hitam dia, nampak berkilau kilau kat celah kangkang dia. Rupanya cipap dia dah becak sakan. Aku sentuh sikit kelentit dia apalagi meraunglah Tasha. Ingat nak jilat sikit tapi memandangkan aku rasa tak tahan sangat aku terus ke adigan utama. Aku kangkangkan dia dan aku bawa kaki dia melingkar ke pinggang aku dan aku junamkan konek aku sampai pangkal dalam cipap dia. Tak ada slow slow terus heavy duty punya. Terbeliak mata dia jap agaknya dia ingat aku nak kasi salam dulu ke. Keluar masuk konek aku dengan mudahnya dibantu pelicin asli Tasha. Dia dah macam orang gila dengan tangan dia mencakar cakar kat sofa tu.

Tak lama tu dengan konek aku masih kat dalam cipap dia, aku angkat dia. Aku lak yang menyandar, dengan dia bercelapak kat pinggang aku. Terbuai buai tetek dia kiri kanan. Peluh usah cakaplah. Macam mandi kami berdua. Aku rasa dia sampai dua tiga kali masa tu pasal dua tiga kali badan dia kejang dan aku tengok mata hitam dia dah tak nampak. Sesekali dia badan dia terlintuk ke lantai menahan tujahan aku.

10 minit agaknya lepas tukar posisi tu aku pun sampailah. Memandangkan kedudukan aku yang di bawah susahlah aku nak cabut konek aku so aku lepaskan kat dalam cipap dia. Terus dia tergolek ke lantai diikuti oleh aku.

Weekend tu kitorang projek besar besaran. Bila Tajul balik aku tengok dia action macam takde apa apa yang berlaku. Tapi lepas tu dia asyik ajak untuk part 2. So sebulan lepas tu aku pindahlah untuk menghindarkan diri dari dia dan kerana perasaan guilty aku kat Tajul.

budak gemuk tunjuk burit beSAR, cerita sex melayu boleh tahun 1995, gambar tajul