Zalzalah

2866 views
Zalzalah,3.50 / 5 ( 6votes )

Koleksi cerita lucah, kisah lucah, kisah sex, baca lucah, majalah lucah melayu terbaek

Aku ada seorang rakan fb bernama Zalzalah bekerja di sebuah bank. Dia duduk di Kajang manakala aku duduk di Seri Kembangan. Lama juga aku mengenalinya melalui fb tetapi tak pernah kujumpanya. Lagipun dia suami orang. Aku tak nak ganggu rumahtangganya.

Satu malam sedang aku buka fb, aku nampak dia komen dalam wall orang lain yang hantar gambar mek salleh tengah main. Besar batang mat salleh itu. Aku pun mesej dalam inbox fbnya suka sangatlah tengok gambar tu. Dia tanya gambar yang mana. Aku kata gambar perempuan dan lelaki mat salleh tengah main.Dia kata suka suka sahaja.

Dia minta no hpku tapi aku tak beri. Walaupun aku janda aku tak suka dihubungi oleh mana-mana lelaki kerana semua lelaki anggap semua janda murah. Aku tak nak terperangkap dengan mana-mana lelaki yang hanya buat janji palsu. Sebelum dapat janji nak nikah, bila dah dapat main, terus lari dari hidupku. Sejak itu aku serik dengan lelaki.

Pada suatu malam jam 11 malam aku buka laptop di rumah dan buka fb. Kebetulan Zalzalah yang baru balik main futsal turut buka fb. Maka kami pun chatting. Aku tanya mana bininya. Dia kata sudah tidur. Aku jawab, patutlah awal tidur pasal malam itu malam Jumaat tapi dia kata no entry.

Aku kata masa no entry dulu ketika aku bersuami, suamiku selalu main denganku walaupun ada darah. Sedap juga kataku. Dia kata geli. Aku tanya kenapa tak main jubur. Dia kata tak biasanya cuma jilat jubur aja. Kami terus bercakap tentang seks dalam chatting itu. Aku yang sudah lama putus dengan pak wekku seronok mendengar kisah seks kami. Sampai basah lencun lubang pukiku.

Zalzalah kata dia suka doggy yang merupakan favouriteku. Punggungku memang besar jadi idaman ramai lelaki untuk doggy. Tapi aku tak layan semua lelaki dalam fb kerana mereka hanya sekadar nak main dan bukannya nak ambil aku sebagai isteri.

Aku tak kesah jadi isteri kedua asalkan dapat seks yang halal tapi semua nak test drive dulu. Kata mereka, beli kereta kena test drive, jadi nak nikah kena test drive dulu, nanti lepas nikah baru tahu tak pandai servis, rugi sahaja nikah.

Pada suatu hari aku kesempitan wang untuk balik kampung segera kerana nenek meninggal di Johor. Aku teringat pada Zalzalah rakan fbku. Aku hantar mesej dalam inbox kepadanya minta pertolongan. Dia tanya tolong apa, aku jawab aku perlu duit nak balik kampung segera sebanyak RM300. Boleh tak bank in, tanya aku. Dia kata kalau bank in, dia dapat apa. Aku jawab lepas balik kampung nanti, u nak apa saja, u mintalah i beri.

Aku beri no akaun CIMBku kepadanya. Setengah jam kemudian aku dapati RM300 sudah ada dalam akaunku. Walaupun kami sering berhubung dalam fb, kami tak tahu no hp masing-masing. Seminggu kemudian aku balik dari Segamat, Zalzalah menuntut janjinya.

Kami bertemu di sebuah kafe di Puchong. Biar jauh dari Kajang supaya isterinya tak tahu kami dating. handsome juga orangnya. Dia sebaya denganku dan dia baru ada dua orang anak, isterinya juga bekerja.

"Hari tu u kata i nak apa saja, i boleh minta dari u," kata Zalzalah.

"U nak apa?" tanyaku.

"I nak u lah Yana," katanya sambil memegang tanganku dalam kereta. Kami pun berciuman dalam keretanya yang bercermin gelap itu. Kami check in di sebuah hotel bajet di situ dan apa yang diidamkan oleh Zalzalah dalam fb ketika chatting denganku menjadi kenyataan.

Lama juga kami main hari itu. Dia puas dengan servisku. Dia jilat nonokku sepuas-puasnya dan aku hisap batangnya yang panjang itu sepuas-puasnya. Dua kali kami main sehingga lewat senja baru kami balik.

"U kata u tak pernah curang dengan isteri u?" tanyaku.

"Ni kali pertama i curang, i tak tahan tengok tetek u yang besar dan punggung u yang besar. Tak sia-sia i kenali u dalam fb," katanya. Sejak itu Zalzalah menjadi boyfriendku dan akhirnya dia meminangku untuk dijadikan isteri keduanya.Tak sangka pula kami bertemu jodoh melalui facebook.

awek buka bra, cerita lucah rogol budak perempuan lewat jubur, cerita lucah chat bini kawan, cerita lucah hantar gambar bogel, cerita lucah isteri jadi simpanan mat saleh, cerita lucah main 2 batang mat saleh, cerita lucah main dengan minah saleh, cerita lucah mat budak kampung, cerita lucah mat salleh, cerita lucah melayu isteri jadi perempuan simpanan mat salleh, cerita buat seks melalui chat, cerita basah chatting lucah pasangan melayu, video seks bohsia dgn mat salleh, awek kajang sex, awek tak puas sex no hp, bdak kmpong seks mat saleh, Bini org chat seks kt fb, budak chat seks, budak kajang buat gambar lucah, budak sekolah kajang utama bogel tumbir